Willow Smith - Whip my hair

Denna 9 åriga tjejen vid namn Willow Smith är dotter till Will Smith och Jada Pinkett Smith. Hon har blivit signad av Roc Nation vilket är Jay-Z skivbolag. Den största han har signad i sitt skivbolag är Rihanna. Men jag tvivlar inte på att Willow kan vara den nya Rihanna när hon blir större. Längtar efter nästa singel.


Första inlägget

Okej, då blir det här det första inlägget i den nya bloggen. Har dragit mig för att skriva detta inlägget. Har varit färdig med designen i två veckor nu tror jag. Har inte vetat vad jag ska skriva om. Vill inte skriva om andra bloggare i mitt första inlägg och vill inte lägga upp en musikvideo eller något annat youtube klipp. Har velat fram och tillbaka om vad jag ska skriva i den här bloggen. Om jag ska skriva om mitt liv, boooring btw, eller om jag ska skriva om smink, musik, fotografier, ja du fattar. Vad skriver man i en blogg egentligen? Vill man att 10 000 personer ska gå in och läsa vad man gör varje dag? Vill man skriva i detalj vad man gör varje dag eller vill man bara lägg upp bilder på grejer man har shoppa? Vad är en blogg till för egentligen?

Är det meningen att man ska skriva vad man gör varenda minut varenda dag. Kan man lika gärna börja Twittra. Vill man inte att någon ska läsa det man skriver så borde dom nog egentligen skriva en privat dagbok i en privat bok. Jag vet inte vad jag vill få ut av att blogga, hade varit super kul att tjäna pengar på att göra det men kom igen? En på miljonen. Dessutom så har jag ingen aning om vad jag ska skriva om. Jag lever inget glamoröst liv i storstaden Stockholm där jag är mer känd än kungen. Hade nog inte velat det heller, leva i "rampljuset" hela tiden.

I min förra blogg så skrev jag om allt, min vardag, min familj, vänner, kärlek, jobb, shopping, allt. Inte den roligaste bloggen men det var en blogg precis som alla andra tjejer i Sverige. Ja, jag är en tjej. Vill inte berätta mer exakt varför jag slutade blogga på min gamla blogg. Det kan vara min lilla hemlighet. Men jag upptäckte att det var fler än min familj och vänner som läste min blogg. Vilket var lite skrämmande för dom kunde ta reda på information om mig och använda det mot mig. Vilket helt ärligt, skrämde skiten ur mig. Så bestämde mig för att ta bort den. Börja om på nytt, här.



I do kiss but I never tell

RSS 2.0