Toothless

Finns det något gulligare än Toothless? Tror inte det ^^


Tankar

Jag har försökt dölja att du finns där, långt inne bland mina tankar. Jag saknar dig, något så enormt. Har hänt en hel del, en stor del av det som har hänt har vi pratat om. Önskat lycka till och hoppats för varandra. Känns så konstigt att inte kunna ringa dig. Prata om allt så som bara vi göra. Driva om allt och alla på vårt speciella lilla sätt. Saknaden efter dig är stor.

Men sen så minns jag. Svika är nog egentligen inte rätt ord, men för mig känns det så. För jag har alltid förlåtit dig för allt dumt du har gjort. Förlåtit dig när du helt plötsligt slutar höra av dig. Förlåtit dig när du lovat att inte göra om det men sedan ändå gör om det.

Det senaste du sa till mig var att, ingen kommer kunna skilja på oss. Ska aldrig släppa dig igen, du betyder för mycket för mig. Älskar dig bästii <3 (Förkortat såklart) Du sa grejer som fick mig att tro att, kanske. Kanske denna gången. Men sen på något vis så blir det att du är tvungen att välja mellan din bästa vän och din flickvän. Som btw e sjuk i huvudet! Ett förhållande ska inte vara så som ni har det..

Jag har aldrig tvingat dig att välja. Så varför väljer du? Det enda kravet jag har är att du ska vara min bästa vän så som vi var innan. Men det är försent nu. Så många har sagt till mig att ge upp, så många innan det som inte förstår varför jag är vän med honom när han sårar mig, gång på gång på gång. Nu får det vara sluta! Du kan inte komma och trampa på mig mer! Du kan inte anta att allt är okej mer. Denna gången förlåter jag dig inte.

Farväl min bästii, här med bryter jag alla löften vi har haft till varandra. Räkna aldrig med mig mer. Ser du mig gör mig den tjänsten att gå åt det andra hållet. Ser du mig ute på fyllan, snälla kom inte fram till mig för du vet att du åker på styck. Farväl Bästii </3


Avril Lavigne

Hur ball är inte denna videon? Älskar denna låten något så djävulskt!!


H&M wishlist

Jag älskar H&M!! Är mer kär i deras skor för tillfället. Hittar inte så mycket snyggt på hemsidan. Inte till mig iaf, hittar dessto(?) mer till min pojkvän. Någon vänlig själ som vill köpa dessa till mig i julklapp? :)




Rihanna ft. Eminem - Love The Way You Lie Part 2


I'm not an angel










Christina Grimmie & Sam Tsui - Just a dream


Nyårs klänning

Är det bara jag som inte har hittat en nyårs klänning?? Tycker alla redan har hittat vad dom ska ha på sig. Har hittat lite olika klänningar, men kan inte bestämma mig.

Gina Tricot:

Klicka på bilderna så blir de större.

H&M:

Tycker inte det finns så mycket fint på H&Ms hemsida mer. Inte just nu iaf. Riktigt tråkigt..
Klicka på bilderna så blir de större.

Nelly:

Klicka på bilderna så blir de större.

BikBok:

To die for !! O.o
Klicka på bilden så blir den större.

Halens:


Topshop:

Klicka på bilderna så blir de större.

Eller ska man ta något som hänger i garderoben? Är det obligatoriskt att ha klänning, eller får man numera gå i ett par snygga jeans och en kavaj? Vad ska du ha på dig?

Du vet vem du e..


Funderingar

Sitter fortfarande och funderar på om jag ska lägga ut bilder på shopping m.m... Chansar, lägger ut lite bilder då..



Life is too short


BikBok


Hur snygga är inte dessa jeansenpå en skala från 1 till 10? Kanske 200? Jag vet vad som kommer hänga i min garderob snart i alla fall :D 399 kr kostar dom och finns på Bikbok.


Vem bar den bäst?

Blake Lively vs. Madonna



Vem bär de lårhöga stövlarna från Stella McCartney bäst?
Blake Lively eller Madonna?

Don't cry


Funderingar

Jag sitter och funderar på om jag ska ta outfit bilder eller kanske bilder på det jag har köpt. Men vill inte avslöja vem jag är. Sjukt störrigt!! :/

Vil hålla min identitet hemlig på denna bloggen. Min förra blogg höll på att sluta med en stor katastrof, så den är borttagen nu. Vill ha mitt privat men ändå berätta om det. Vilket dilema! Kan man det ens? Blogga och hålla sitt privatliv utanför? Hur hade den bloggen sett ut egentligen? Inte som min iaf, har skirivt ett jätte långt personligt inlägg tidigare. Vilket jag inte kunde ha gjort i min förra blogg.

Då hade min familj hackat på mig och förmodligen mina vänner med. Eller jag vet inte, dom gillar inte "Johan" så mycket. Med tanke på att han har svikit mig tidigare. 5 gånger tidigare för att vara exakt. Vilken tur att vi inte tatuerade oss. Vi skulle tattuera in matchande tatueringar på händerna. Det var planen iaf, tur att det inte blev av. Hade varit sjukt tråkigt att ha något på händerna som påminner om honom. Dag ut och dag in. Nej nog pratat om honom, han förtjänar inte min tid..

Kan skriva om mitt privatliv till en viss gräns. Kommer aldrig kunna lägga ut bilder på mig själv eller mina vänner. Får bli en blogg med text och lite random bilder. Fuuun.. -.-

P.S. Kan inte sluta lyssna på Petter - Längesen. Kääärlek rakt av! <3


Petter - Längesen

Vet inte vad det är med denna låten, bara är så kär i den. Första gången jag hörde den så blev jag fast. Den e så sorlig men samtidigt inte. Jag gillar den starkt!


Sucker Punch

Vill se denna filmen något så djävulskt. Får rysningar när jag kollar på den.


Outfit


Kläder från:
http://dinsko.se/
http://www.ginatricot.com/kollektion/ccollection-p0.html#campaign
http://www.topshop.com/webapp/wcs/stores/servlet/TopCategoriesDisplay?storeId=12556&catalogId=33057
http://www.forever21.com/Default.asp?cookie_test=1

Vem bär den bäst?

Lea Michele vs. Nelly Furtado


Vänner?

Ibland så undrar jag vem mina riktiga vänner är. Har en vän som jag trodde var min bästa vän. Vi kallar honom Johan. Johan och jag har känt varandra i ca 5 år nu, vi har haft våra upp och nedgångar som vänner. Många p.g.a. av hans andra vänner och hans flickvän. Johan har alltid varit min bästa vän, den personen jag alltid har ringt om jag har varit ledsen och behövt tröst. När vi umgås så har vi så löjligt kul och vi bara klickar så perfekt som vänner. Men för säkert 5e gången i rad nu så dissar han mig totalt för sin förlåt men vidriga tjej. Hon tvingar honom hela tiden att välja mellan mig och henne. Han väljer såklart henne varenda gång. Sedan när dom gör slut så ringer han mig och vill prata och idioten jag har varit förlåter honom varenda gång.

Men det är slut på det nu. Han kan inte ringa mig när han vill bara för att det passar honom. Ska han vara min bästa vän så ska han alltid vara där för mig. Alltid ställa upp och vara min vän. Jag har gett honom så mycket, han hade en speciell plats i mitt hjärta. Men det är försent. Har varnat honom att detta fick bli sista gången om han gjorde det. Men han gjorde det igen..

Det är inte kul när ens bästa vän inte svarar när man ringer. Inte en gång utan på flera veckor. Första dagen så tänker man att han säkert bara är upptagen och kommer ringa tillbaka. Andra dagen ringer man och tänker det samma. Tredje dagen så känner man den där klumpen i magen och börjar inse att han kanske inte kommer ringa tillbaka. Fjärde dagen så går tårarna inte att hålla tillbaka. Man gråtar och frågar sig själv vad man har gjort för fel.

Men detta har hänt så många gånger så det enda jag känner är ilska och hat. Hat mot honom för att han väljer henne hela tiden som han sitter och snackar skit bakom ryggen på och som verkligen alla hatar!! Hat mot henne för att hon troligtvis får honom att göra såhär. Ilska att han gör såhär igen. Mot mig av alla människor. Han som alltid ringer till mig när han vill prata om något. Han som alltid säger att han älskar mig som sin bästa vän och aldrig tänker släppa mig den här gången. Att inget eller ingen ska komma imellan oss. Det enda jag hör i mitt huvud just nu är: Är du helt seriöst dum i huvudet?! Han har gjort det 4 gånger innan, vad får dig att tror att den här gången skulle vara bättre? IDIOT!!!

Trött på att bli behandlad som skit. Jag förtjänar inte det och absolut inte ifrån dig! Så vet du vad, FUCK YOU! Du behöver aldrig höra av dig till mig igen för för mig så existerar du inte mer. Farväl "Johan"...


RSS 2.0