happens


break


dicks


omg

Som min lilla rubrik säger så händer det riktigt mycket just nu. Folk jag trodde låg i det förflutna har börjat höra av sig igen. Jobbar till 100% (två jobb), planerar resor till höger och vänster. Fester är på g och så mycket mer. Jag älskar att ha mycket att göra, mycket att se fram emot. I love it!

Det är både upp och ner, vissa hänger inte med i min hastighet. Försöker få med alla men det är inte så lätt när jag lever mitt liv i 110 km/h. *suck* Försöker försöker försöker. Hoppas det märks.

Ska försöka uppdatera oftare nu också. Dock blir det nog inte så mycket i helgen. Ska hälsa på min kusin och mormor <3

Nu blir det jobb, as taggad. PÖÖÖSS på er <3

P.S. bloggen är inte färdig fixad än. Hjälper en annan kompis med hennes först ^^

the best


secrets


redhead

 

Riktigt snyggt!! Riktigt nöjd att jag färgade mitt hår rött. :)

 

obs, ej jag på bilden.. -.-


Do you do


can't have


Alcohol

I could really use some alcohol right now!! Ni/du vet att jag har haft en bästa vän som svek. Han har svikit mer än en gång, han har svikit fem för att vara exakt. Han hörde av sig idag på det sämsta sättet jag har varit med om. Jag är så arg att jag hade behövt gå ut och springa ett maraton. GUD!!! Han är för feg för att ringa mig så han skrev på facebook! SVIIIIN!!!

bakgrund

argh!!! Ge mig en snygg leopardbakgrund som det inte blir fula kanter på!! iiih!

Komplimanger

På två dagar har jag fått tre komplimanger från total strangers.

  • Fina naglar
  • Vackra ögon
  • Snyggt hår
hihhi!! Jag är i extas :D Fan vad kul det är med komplimanger!

Den e miiiin!

Har bara en sak att säga, JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!


Wishlist á la Top Shop

Totalt: £ 234 = 2 605 kr
suck -.-'

Redhead

 

Älskar mitt röda hår! Så djävulskt synd att jag inte lägger ut bilder på mig själv i bloggen. Är så löjligt nöjd med mina bilder idag :D Rött hår och nördbriller. LOVLY!!

 

btw, bilden e ju mer än klockren ^^


call


Funderaren

Är du en sådan person som sitter och funderar sent på kvällarna? Jag är, jag funderar när jag jobbar, när jag städar, när jag duschar, när jag ska sova. Alltid, min tankar tumlar alltid runt i mitt huvud. Det är ganska jobbigt. Jag önskar att jag bara kunde stänga av dom ibland och bara va. Oftast så är det, vad ska jag göra tankar eller kanske varför blev det så? Om inte det så kanske tänk om tankar. Det är alltid något. Just nu är det iaf väldigt mycket tankar. Väldigt mycket som händer, förändring på ingång. Jag känner att det är dags, dags för mig. Jag har inte känt mig som mig själv sedan jag slutade skolan. När jag gick i skolan så var det min tid, jag var lycklig. Min bästaste bästa vän bodde kvar i skåne (där jag faktiskt bor) och vi hade the time of our lifes. Hela livet låg framför oss och vi kunde inte vänta med att göra allt vi ville göra. Istället står iaf jag kvar på samma ställe och stampar. Har äntligen hittat ett jobb som jag älskar och stormtrivs på.

Men det finns alltid ett men. Jag älskar att resa, bara fly bort en vecka eller två. Hälsa på familj i sthlm eller min bästa vän där hon bor. Saknar henne något så enormt. Önskar jag bara fick sätta mig på första flyget till henne och stanna där i en månad. Bara vara hon och jag igen. Finns nog ingen jag litar på mer än henne. Hoppas hon flyttar hem snart. <3

Många gånger drömmer jag om att bli utbytesstudent eller kanske jobba på restaurang utomlands. Det hade nog varit min största dröm just nu :) Det hade varit underbart, kanske ihop med några kompisar. Vi var 4 st som pratade om att göra det. Sedan så fick vi jobb, pojkvänner/flickvänner och en massa annat hände. Jag vet att om jag åker och jobbar utomlands så kommer inte min pojkvän gilla det alls. Men då frågar jag mig själv. Om inte vår kärlek kan övervinna det avståndet mellan oss, varför är vi då tsm? Eller om han inte vill att jag ska åka, så borde jag för det är det jag vill. Min önskan.

Nääe nu får jag lägga av, 2 meter långt inlägg ju -.- *suck*

Nu blire jobb! Hare gutt huuj

show you


bloggish

Just nu håller jag på att försöka fixa en snygg bakgrund till min lille blogg. Så den får se ut såhär så länge >.<

yesterday


cry too


ögongodis ^^


need


I-lands problem

eller rättare sagt FML!! Skulle färga mitt blonda löshår knallrött. Blev det det? Neeej det blev mahognybrunt. Riktigt snygg också, men nu är det inte den färgen jag har på mitt hår. FML!!

I whaantss


These words are from me to you..


Friends forever

 

Jag och min före detta bästa vän var riktigt nära på att göra något likande. Ni vet likadana tatueringar som skulle symbolisera vår vänskap för den var starkare än något annat och vi skulle vara vänner för alltid. Hmm, vänta lite BULLSHIT!! Så sjukt glad att vi aldrig han göra något sådan för han SUCKS! Big time!!

 

Ska ta mig tid att skriva ett låååångt inlägg om precis allt som hände..
Men om jag ska fatta mig kort om honom, HE SUCKS!!


The list of 2011

Detta året ska jag:
  • Köpa hund, Bullterrier <3
  • Åka på sista minuten resa med min kusin
  • Ta min monté licens och kanske b-tränar license
  • Åka upp till Sthlm ofta <3
  • Jobba på mitt underbara jobb med mina underbara kollegor
  • Hälsa på min bästis i Umeå
  • Spendera en helt underbar sommar med min älskade kusin
  • Hitta vänner som inte är snakes (har vänner som jag älskar och litar på så dem finns dem med)
  • Vinna på triss! Förhoppningsvis miljoner men 100 spänn går också bra ^^
  • Skaffa fler tatueringar
  • Börja dansa
  • Börja sjunga
  • Göra grejer för mig <3

mitt i natten inlägg

Okej, nu sitter man här igen. Mitt i natten och borde egentligen ha gått och lagt mig för en bra stund sen -.- Satt och funderade en stund, eller okej typ 3 veckor. Jag är alltid så förbaskat snäll mot mina vänner, även människor jag knappt känner. Börjar undra om det är värt det. Jag får nästan bara skit tillbaka. På nyår så hade jag och min sambo fest, någon på festen stal grejer ur min garderob (grejer jag hemskt gärna vill ha tillbaka!!) och min kusins jeanslegging. LÖNT!! LÖNT?? Här bjuder jag in "dig" till fest och du stjäl från mig! Okej, jag vet att jag har snygga kläder men WHAT THE FUCK! Jag får lov att säga så, med tanke på hur F**KING pisst of jag är. För när jag får reda på vem det är som har stulit kläderna och I'll promise you, I will så kommer det inte bli kul för dig. *GRR* !!!

Varför är det så. Att är man snäll så trampar alla på en men är man en elak bitch så är det ingen som håller på. Fine jag är inte den snällaste människan på jorden men jag försöker att behandla andra som jag själv vill bli behandlad. Inte så lätt när man nästan enbart bara får skit tillbaka!! FUCK YOU!! Fuck you all! Så lack är jag. The nice me, she is gone! Ingen ska nånsin mer trampa på mig, ingen ska nånsin mer utnyttja mig och jag är helt och garanterat ingens slav! NO MORE!!

Så frippin' pisst att jag hade kunnat pryla skiten ur någon!! :@

Fööör att hoppa från ett ämne till ett annat. Vet du vad ett care packets är? Kanske betyder olika för olika personer. Men för mig så är det ett paket man skickar till någon med en massa saker i som skulle glädja en. Jag har skickat två. Till två olika personer. Mitt första var till min bästa kill-kompis som just då låg i lumpen ( för alla som vill veta så är det han jag har nämnt tidigare som jag inte är vän med mer). Han fick, coca cola cherry, som vi båda älskar, choklad, bara hans favoriter, och en massa godis och en lapp. En lite stay happy lapp. Ska skicka ett care packets till min kusin. Hon är nyopererad och är i behov av snällt och uppigande. Säger inte vad det är i för jag vet att hon läser här lite då och då. Men ska göra ett tidsinställt inlägg så ni andra kan få se senare.

I <3 Bullterrier

Asså hur nedrans söt är inte denna puppyn <3


http://www.blocket.se/skaraborg/Miniatyr_bullterrier_hane_31335259.htm?ca=23_15&w=3



Ska köpa mig en bullterrier detta året. Lovade mig själv det vid årsskiftet :)

Rihanna S&M


Shopping >.<


life


My nailart


Klicka på bilderna så blir de större.

Nyfiken

Jag är så förbaskat nyfiken ^^


Who are you people? :) Frågan är egentligen, hur många av er vet vem jag är. :)
btw, jag är super glad att det iaf är 11 personer som har varit inne på min blogg idag. Puss på er allihopa!

Deserve


Special

 

Till mina underbara J & T <3


Wow Jocke

Finns det någon mer underbar än Björn Gustavsson?? Tror inte det. Detta klippet är utan tvekan ett av de bästa som finns! <3

 


<3


Shawn Desman - Sexy


deserve


My things


För mycket fritid

 

Inget dunder bra arbete så ni tre stackare som följer min blogg behöver inte vara över kritiserande nu ^^


nothing


-.-

Vill ha denna klänningen så frippin' bad så det inte är sant!! Måste köpa den, maaah <3


clearly


Moulin Rouge

 

Denna låten är så fin, när hon säger att hon älskar honom på deras hemliga sätt och han förlåter henne och går tillbaka till henne. Pure love <3 Ignorera dock dubningen i slutet, haha vilken ångest! Men grinar till detta klippet nästan varje gång. Tycker det är så underbart fint.


ends



stackare

Stackars er som följer mig på bloglovin. Wooow, haha. Finns här ens något kul att läsa? :P


Hell


Leona Lewis - Forgive me


boyfriend


Three Days Grace - I hate everything about you


alone


Beställt

 

BH:n då va you pervs!


Shopping




bling?

 

Det är farligt att lämna mig ensam i ett rum med något som blänker. Var nog en skata i mitt föra liv. Skater är ju så, allt som blänker gillar dom. Hmm, låter som jag.


Someday


T.I. feat Christina Aguilera - Castle Walls


You lost me


Julklapp

Man tackar så hemskt mycket kära svärföräldrar :) Köpte dessa för presentkortet jag fick.
Tusen tack <3


Wishlist a la BokBok


Måste köpas!

 

Jag tycker hängslebyxor(?) är så sjukt coolt. Vad tycker du?


Mellandags rea??







HEEET!


Me <3 shoppin'

Jag kan nog inte sluta :S Ska försöka med det, mellan 1 februari till den 30 februari. Har jag shopping stopp! Ingen shopping at all. Eller ja vi får ju se om jag kan hålla mig :S

Men detta har jag beställt hem idag:


P.S. Hjälp mig bli en stor bloggare så jag kan bli rik och sluta oroa mig om pengar :/

baby


regret


Lady gaga

Min absoluta favorit video måste vara Bad Romance. I lööv it! Men Telephone kommer f** inte långt efter alltså. Vilken är din?




Lady gaga - Christmas tree

Något sent jag vet, men asså denna låten. Hahaha hittade den förra året. Looove it :D


Transformers 3 Dark of the moon

Assååå fatta vad jag längtar!!!!


Love is gone


Not..


damaged people


Chicks


Chris Brown - Say goodbye

 

Sometimes you just need to say goodbye!


sometimes

 

People always say: If you love someone. Sometimes you got to set it free. Why do you have to, why can't you stay in love. Why does it have to change. Maybe it's so better things can come along. But what if you don't want anything better. What if you just want that person. Love sucks!!


No air + Superhuman

Den må vara gammal nu, men den är så ruggigt bra!

 

Lika så denna låten, åååh I love it soo much <3

 

 


ovänner

Varför är det så att människor blir så förbannat sura på varandra för minsta lilla sak. Jag har en vän, vi kallar honom Håkan. Jag tror Håkan är sur på mig för att jag inte bjöd honom till min nyårs fest. Tror. Han vill inte säga vad han är sur för men han och hans bästa vän som också är en gammal vän till mig har tagit bort mig som vän på facebook. Vad är det egentligen?!! Vad har jag gjort som är så sjukt hemskt? Jag har aldrig pratat skit om någon av dom. Jag har alltid sett dom som familj. Min familj, för min egen suger balls ibland. Rätt ofta, typ hela tiden. I alla fall, jag har aldrig sagt ett ont ord om dom. Men när jag inte bjuder dom till en fest så blir man skit sur och tar bort mig från facebook.

Då borde dom ha försvunnit från min facebook för längesen. Iaf Håkan. Han har haft fester och inte bjudit mig. That sucks!! Men jag har inte klagat. Har han inte bjudit mig så har han väl gjort det för en anledning. Inget att bli sur över, visst jag blir lite sur i en dag kanske max. Men sen så move on. Vill han inte bjuda mig så gör det inget. Forgive och forget. Men när jag gör det en gång så är det världens ände.. Give me a break!!

Okej jag vet ju inte vad han är sur om egentligen. Men det det mest logiska jag kan komma på. Har försökt ta reda på vad det är han är sur för men han vill inte säga något.. Helt underbart....


Mellandags rea x2






<3 Scorett

Jag kan inte sluta köpa skor. Förstår inte varför. Jag har fan många, överdriver inte -.- Ska fotografera mina skohyllor någon dag. Men dessa skorna vill jag verkligen ha!


Shopping sugen till max!










RSS 2.0